39 Thoughts

      1. tulah. ekceli aku first time makan bulan lepas. ada seminar kat mandarin oriental klcc, sekali makan, pergh ketagih trus. haha

        kat kl yang aku tau kat Godiva Pavillion ngan kat Harrods KLCC.. dengar kata kat Mont Kiara pun ada.. kalau dekat2 dengan umah aku ni, kat Empire Shoppping Gallery Subang ada kat Whisk ngan kat The Curve tapi tak tau kedai mana..

        Bulan 12 turun kl kan bro? Ley ah jumpa.. Haha. Harap aku free la time tu.. ;p Hahah

          1. sweet tooth person makes us a sweet person too what.. muahahah… Christmas week eh? Aku 21-24 Disember tu pegi Semarang dengan famili aku. Tempat Timothywpawiro. Aku balik 24/12, jadi time Krismas 25hb tu aku dah ada kat sini. Kalau ko still ada, maybe boleh jumpa time Christmas tu la. Hehe. Atau on the Christmas eve.

          2. xdela asik sgt bro. nk tunggu antara satu cuti ke satu cuti tu, lama weyhhh.. hahaha. insyaAllah jumpa kot. dh gtau dia dh dr awal thn lg. haha. after christmas insyaAllah aku ada..

            Tim nk jmpa ko ke bulan ni? boleh la aku menyebok sekali. tix sg tiger airways RM 145 je ni return. haha

          3. Ikot tour ke free and easy tu? I’ll let you know again bro kalau jadi!

            Yeap he’s coming end of oct gitu! haaa ape lagi book laa!

          4. free and easy kot untuk trip semarang kali ni. xtaula kalau tetiba parents aku nk amek tour plak kan. hehe. last year g medan ikut tour, n aku memang x suke giler sebab tak bebas. kena ikut masa diorang n g tempat yg diorang bwk. hehe

            mcm menarik. nanti aku tgk blk kalendar ada apa2 hal x hujung bln ni. hehe

Share your thoughts here.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s